1519 просмотров На чтение: 1 мин

Tulostimien / näytöiden lisääminen

Siirry  valikkoon / hallintaan  (ruudun vasemmassa yläkulmassa):

Sen  admin paneeli  , joka avautuu, klikkaa ”  Asetukset  ”, klikkaa  add  tulostin -painiketta ja valikossa avautuvassa lisätä tulostimen lisäosa, valitse  malli tyyppi  jne Jos kohtaat vaikeuksia, voit kirjoittaa että  tuki  (kuvaketta oikeassa alakulmassa näytön)

TULOSTUSASETUKSET TABLETTIIN / puhelimeen

Kytke tulostin tablet-laitteeseen / puhelimeen otg-kaapelilla tai suoraan, jos sinulla on täysi usb-liitäntä

SkyService POS -sovelluksen tarkistaminen
  • Vuonna  Admin paneelissa  on  laitteet  osassa valmistaja välilehden, valitsemalla Muut malli – Kaikki, käyttöjärjestelmä –  Android  tai  iOS  .
  • Määritä kuitin haluttu leveys (riippuu tulostimesta). Lisää valinnainen  logo  napsauttamalla painiketta, jossa on iso sininen plus (png-tiedostomuoto)
  • Asetimme lisäasetukset ja napsauta  Tallenna-  painiketta. Sitten menemme terminaaliin ja tarkistamme tulosteen