979 просмотров На чтение: 1 мин

Kuinka valita alennettuja tuotteita

1. I
  • Siirrymme hallintapaneeliin: “ Markkinointi ” – “ Alennukset ” – napsauta yläreunassa “ Lisää ”
  • Ilmoitamme alennuksen ”nimi”  prosenttina  tai  summana  .
  • Jos sovellamme alennusta kaikkiin tavaroihin, valitse ” Käytä alennusta kaikkiin tavaroihin ” -valintaruutu  .
  • Täsmentää %.
  • Napsauta “ Lisää ”
  • Jos joudut soveltamaan alennusta tiettyihin tuotteisiin, älä laita rastiä kaikille, vaan napsauta  Lisää
  • Lisäämme kaikki tarvittavat tavarat, joita käytetään alennuksella, ja napsauta “Tallenna” ja lopussa napsauta ” Lisää “
  1. II

Käytä alennuksia POS-terminaalissa

• Mene POS-terminaaliin
  • Valitse vaadittavat tuotteet ja aseta koriin
  • Napsauta vasemmassa alakulmassa % ja valitse tarvittava  alennus
  • Levittämisen jälkeen ” Alennukset ”, kokonaismäärä muuttuu alennus
  • Ja jos et sovella alennusta kaikkiin tuotteisiin, vaan vain niihin tuotteisiin, joita pidät tarpeellisina, niin napsauttamalla tuotetta, alennus ei koske