2134 просмотров На чтение: 1 мин

Kuinka luoda modifioija

1. I
Muokkaimet ovat lisäaineosia, tuotteita niille. kortit.
Esimerkiksi niitä. kortti on ”Coffee Americano” ja muuttaja on “maito”.

Muokkaimen lisääminen:

• Vuonna  Admin paneeli,  mene osioon  Tuotteet – Tech. kortit  ja valitse haluamasi  tekniikka. kartta
  • Ikkunan alaosassa ovat  ne. korteissa  on  Modifiers-  lohko, napsauta Lisää modifikaattori
  • Kirjoita muokkaimen nimi
  • Valitse kuinka monta muokkainta voit valita myyessäsi tätä. kortit
  • Voit etsiä/ lisätä vain kirjoittamalla nimen ensimmäiset kirjaimet
  • Syötä määrä ja hinta
  • Napsauta Tallenna
  1. 2

Muunnin Pos-terminaalissa

• Valitse Pos-päätteessä astia, johon olet lisännyt muokkaajan aiemmin
  • Valitse haluamasi muokkaaja Modifiers-ikkunasta (jos niitä on useita)
  • Poista muokkaaja napsauttamalla numeroa punaisessa ympyrässä
No modifier selected
Modifier selected
  • Valittu muuttaja näkyy astian, juoman alla