6549 На чтение: 1 мин

Kuinka täyttää valikko

Luo valikko, täytä kategorioilla, tavaroilla ja korteilla Pos-terminaali

Mitä eroa on tuotteilla ja reitityksellä?

Tavarat – valmiit tuotteet, ilman reseptiä ja lisäaineita, kuten tomaatteja, vesipulloa, keksejä.

Reititys – ovat reseptin mukaan useista ainesosista valmistettu ruoka tai juoma, esim. Caesar-salaatti, latte, pizza.

1. I

Luo luokkia tuotteille ja reitityksille

Luo luokat, jos haluat työskennellä mukavammin tarjoilijana jälkiterminaalissa:
Esimerkiksi “Kahvi”, “Lämmin ruoka”, “Pizza”.

• Siirry hallintapaneelissa kohtaan Asetukset → Luokat ja napsauta Lisää painiketta.
  • Napsauta luokan nimeä muuttaaksesi
  • Napsauta luokkaa ja siirry haluamaasi paikkaan vapauttamatta
  • Lataa luokkakuvake napsauttamalla kameran kuvaa
  • Lisäpainikkeet:
    • Painike “+” – luo sisäkkäisen luokan
    • Saksipainike – leikkaa/liitä luokkien nopeaan siirtämiseen
    • Painike ” Silmät ” – piilottaa luokkanäytön jälkipäätteessä
    • Painike “Roskakori” – poistaa luokan
  • Klikkaa Tallenna