3008 просмотров На чтение: 1 мин

Onko mahdollista tulostaa sekkejä ja juoksijoita, jos laitos on sulkenut Internetin

• Jos laitos on sulkenut Internetin, työ ei lopu missään tapauksessa.
  • Ota tilauksia, tulosta kuitit ja lähetä juoksijat keittiöön offline-tilassa. He pääsevät automaattisesti hallintapaneeliin, kun yhteys on palautettu.
  • Vaikka laitoksessa ei ole Internetiä,   älä yhdistä tablettia toiseen Wi-Fi-verkkoon  . Jos tabletti ja lämpötulostin ovat eri lähiverkoissa, sekkejä ja liukusäädintä ei tulosteta.
  • Älä menetä myyntitietoja, tyhjennä välimuisti ja poista sovellus vasta, kun yhteys on palautettu. Kaikki tilaukset tallennetaan päätelaitteeseen ja synkronoidaan sen jälkeen kun Internet on otettu käyttöön laitoksessa, järjestelmänvalvojan kanssa.