1415 просмотров На чтение: 1 мин

Vaihtolaskujen tekeminen kassalla (pyynnön automaattinen esiintyminen vuoron avaamisen yhteydessä)

Palvelumaksu on välttämätön sen varmistamiseksi, että käteismäärä selvityspaikassa on yhdenmukainen PPO: n päiväraportissa (X-raportti) ilmoitetun varojen määrän kanssa

Vuonna  Admin paneeli, mene Asetukset – myyntipaikat  -kohdasta haluttuun kohtaan

Vuonna pyyntö kauden alussa vuoron klikkauksen Kyllä

Napsauta Tallenna

Kun vaihtoehto “Pyydä summaa vuoron alussa” on käytössä, tämä tarkoittaa myös automaattista keruuta, kun vuoro on suljettu.