3739 просмотров На чтение: 1 мин

Rekisteröinti

1. I

Aloitaksesi työskentely ohjelman kanssa, sinun on ladattava sovellus laitteellesi napsauttamalla linkkejä:

tai

Siirry ohjelmaan napsauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa “ Enter ” -painiketta:

1. II

Napsauta näkyviin tulevassa muodossa ” Rekisteröi ” -painiketta

1. III

Kirjoita puhelinnumerosi avautuvaan valintaikkunaan

Napsauta ” REKISTERÖITTÄ ”, niin sinut ohjataan puhelimeen, koodi, joka on salasanasi syöttääksesi, se voidaan vaihtaa järjestelmänvalvojan paneelissa