5705 просмотров На чтение: 2 мин

Labelprinter toevoegen

Druk etiketten af vanuit het SkyService-programma, selecteer de velden die op het etiket worden weergegeven met het gewenste formaat
Label printen is alleen mogelijk met Windows en Android

☝🏼 SkyService ondersteunt het afdrukken van labels op HPRT LPQ58/80-printers, evenals printers die het TSPL- of TSPL2-protocol ondersteunen.

Installeer het printerstuurprogramma. De instelling is individueel voor elk apparaat. Neem contact op met de leverancier van de apparatuur of ontdek het op de officiële website van de fabrikant

1. 1

Een printer toevoegen

• Ga in het beheerdersdashboard naar Instellingen – Apparaten, klik op Toevoegen
  • Voer een naam in, zoals een labelprinter, of uw printermodel
  • Selecteer bij Type – Labelprinter
  • In het Verbindingsblok:
    • Kies een fabrikant – HPRT;
    • Kies een model – LPQ58/80
    • Besturingssysteem verbinding – Winodws/Android;
    • Verbindingsmethode – Systeemlabelprinter
  • Download en installeer SkyService Desktop
  • Nadat u SkyService Desktop heeft gestart, selecteert u in het gedeelte Verbindingsinstellingen in het veld systeemprinter uw printer in de vervolgkeuzelijst.
  • Geef in het basisblok de volgende gegevens op:
    • Etiketbreedte (12 mm – 216 mm);
    • Etikethoogte (25 mm – 60 mm);
    • Resolutie (180 dpi – 600 dpi)
  • Selecteer de velden die op de labels worden weergegeven – Naam, prijs, streepjescode, * beschrijving
  • Klik op de testafdruk-knop en klik op Opslaan.
  1. 2

Etiketten afdrukken

☝🏼 Nadat u de printer hebt toegevoegd, kunt u labels afdrukken in het gedeelte Producten

• Ga in het beheerdersdashboard naar de sectie Producten – Alle producten / Magazijngoederen / Proceskaarten / Diensten / Bij verkoop
  • Markeer de gewenste producten en klik op het label printen.
  • Selecteer een labelprinter (indien er meerdere zijn)
  • Kies aantal productlabels
  • Klik op Afdrukken

Labelvoorbeeld