5133 На чтение: 1 мин

Een product toevoegen (verkoop per meter)

Goederen – afgewerkte producten, verkopen worden uitgevoerd volgens de meter, bijvoorbeeld folie.
  1. I

Om producten per meter toe te voegen:

• Ga in het beheerdersdashboard naar de sectie Producten → Magazijngoederen
  • Klik op de knop Toevoegen.
  • Selecteer Gewicht / Vulling in Producttype
  • Voer de naam van het product in, selecteer de categorie en workshop
  • Selecteer indien nodig het productpictogram – door op ‘ Foto uploaden ‘ te klikken
  • Kies Eenheid (bijv. stuks, kg, g)
  • De prijs is aangegeven voor 1 m
  • Voer Kosten en Markup of Prijs in
  • Klik op Toevoegen
Voer het Minimumsaldo – aankoopherinneringen in (wanneer het minimumsaldo is bereikt), wordt de hoeveelheid goederen geel gemarkeerd