3162 просмотров На чтение: 1 мин

Hoe voeg je goederen toe aan de bestelling op de terminal?

Voeg voor de eerste verkopen goederen / gerechten toe aan de cheque op de terminal
  1. I
  • Ga naar de SkyService app , voer het telefoonnummer en wachtwoord in
  • Selecteer een tafel op de plattegrond van de zaal
  • Selecteer aan de rechterkant van de terminal een product / gerecht
  • Nadat u het artikel aan de cheque heeft toegevoegd, kunt u de knoppen gebruiken om de hoeveelheid van het artikel te wijzigen
    • ” + ” – voegt nog een itempositie toe
    • ” – ” – verwijdert het item / item uit de cheque
  • Klik op Voorbereiden / Betalen
  1. II

Een gewogen product toevoegen

• Kies een gewogen item
  • Voer in het pop-upvenster de hoeveelheid (gewicht) in
  • SkyService berekent de totale kosten
  • Klik naar winkelwagen
  1. III

Om de hoeveelheid te wijzigen / het artikel in de bon te verwijderen nadat u op Koken hebt geklikt

• Als de cheque de status Koken heeft
  • Klik op het product waarvan je de hoeveelheid wilt wijzigen
  • Selecteer in het pop-upvenster Status – Nieuw