9079 просмотров На чтение: 4 мин

Hoe Skyservice configureren? 10 stappen om volledige controle over uw bedrijf te krijgen

1. I

We stellen de belangrijkste parameters van uw activiteit in: naam, valuta, tijdzone, website-adres, enz. (dit item is optioneel, maar het is logisch voor een gemakkelijkere navigatie in het programma), voor een gedetailleerde beschrijving klikt u op
Datum, Tijd, Valuta instellen …

1. II

Het opzetten van een nieuw verkooppunt of magazijn – dit is nodig voor een correcte rapportage, en u voegt gewoon geen goederen of ingrediënten toe tenzij u een nieuw magazijn opent.

Ga naar de gedetailleerde beschrijving van het opzetten van een nieuw verkooppunt

1. III

Categorieën en subcategorieën van producten toevoegen die worden weergegeven op het startscherm van de POS-terminal.

Ga naar de gedetailleerde beschrijving van categorie-instellingen

ADMINISTRATIE PANEEL

TERMINAL POS-SCHERM (CATEGORIEN ONDERSTREEPT)

1. IV

Creatie van een of meerdere workshops (optioneel)

Handig voor het verkrijgen van gedetailleerde rapportage over de activiteiten van uw onderneming en het maken van rapporten die alle aspecten van het werk laten zien, en dit alles zelfs vanaf uw mobiele telefoon.

Ga naar de gedetailleerde beschrijving van de werkplaatsopstelling

1. V

Printers / schermen maken (optioneel)

Als er in uw onderneming verschillende werkplaatsen / productieplaatsen zijn, waarnaar u de juiste informatie over de ontvangen bestellingen moet sturen, zoals in een restaurant (scherm of printer in de keuken of bar), dan moet u deze printers configureren / schermen

Ga naar de uitgebreide beschrijving van printer- / scherminstellingen

1. VI

Zalen / tafels (optioneel)

Deze optie is handig voor instellingen waar bezoekers kunnen zitten, maar ook voor een gemakkelijkere controle over het werk van het personeel en het laden van tafels, enz.

Ga naar de gedetailleerde beschrijving van zaalinstellingen

Ga naar de gedetailleerde tafelopstelling

HALLEN TOEVOEGEN / VERWIJDEREN

TABELLEN TOEVOEGEN / VERWIJDEREN / BESTELLEN

1. VII

Producten toevoegen (indien nodig)

Om een gedetailleerd rapport over de activiteiten van uw onderneming te ontvangen en om elk klein ding te controleren en om de hertelling heel eenvoudig en gemakkelijk te maken, moet u goederenitems toevoegen en hun kostprijs in detail invullen.

Ga naar de uitgebreide beschrijving van het proces van het toevoegen van goederen (stuk)

Ga naar de uitgebreide beschrijving van het proces van het toevoegen van goederen (gewicht / lekkage)

Ga naar de gedetailleerde beschrijving van het proces van het toevoegen van producten (beeldmateriaal)

Ga naar de uitgebreide beschrijving van het proces van het toevoegen van goederen (dienstverlening)

1. VIII

Kostenberekening/routing toevoegen (indien nodig)

Om gedetailleerde rapporten over de activiteiten van uw onderneming te ontvangen, om de winstgevendheid van elke positie te controleren, voorraden, winst te berekenen, de activiteiten van de onderneming voor toekomstige perioden te plannen, eenvoudige maar gedetailleerde stroomschema’s in te vullen

Ga naar de gedetailleerde beschrijving van het proces van het toevoegen van kosten

1. IX

Werknemers toevoegen

U kunt een ander niveau van toegangsrechten toevoegen aan werknemers van uw bedrijf. Zo zal niemand te veel zien of breken wat je al zo lang hebt ingesteld, en in de toekomst zal de salarisadministratie voor elke medewerker zo snel mogelijk en zelfs vanaf je mobiele telefoon worden uitgevoerd. Boekhouden met Skyservice is eenvoudig.

Ga naar de gedetailleerde beschrijving van het proces van het toevoegen van medewerkers

1. X

Goederen aankomst

Tot dat moment hebben we alles opgezet en nu hebben we een programma op maat, het blijft om de goederen in het magazijn te brengen en de vestiging te openen. Vanaf dit moment heeft u alle kleine dingen in uw instelling onder uw volledige controle en zelfs op grote afstand van het bedrijf, kunt u alle belangrijke indicatoren in één klik volgen vanaf uw mobiele telefoon.

En je hoeft alleen maar te genieten van het leven, de boekhouding te regelen en Skyservice aan te sturen

Ga naar de gedetailleerde beschrijving van het proces van het toevoegen van goederen aan het magazijn