4623 просмотров На чтение: 1 мин

Hoe u een cheque kunt retourneren vanuit het beheerderspaneel en de pos-terminal

1. I
  • Ga naar het beheerdersdashboard: ‘ Statistieken ‘ – ‘ Productstroom ‘ – ‘ Verkoop ‘
  • Kies ‘Implementatiepunt’, ‘Kassierploeg’, zoek de cheque die we nodig hebben en klik erop
  • We gaan naar de cheque en klikken op ‘Bewerking annuleren’ linksonder
  1. II
  • We gaan naar de betaalautomaat: ” Kassier ” – ” Verkoopgeschiedenis “
  • Selecteer de cheque die we nodig hebben en klik op ‘Retourneren’.