11721 просмотров На чтение: 1 мин

Registratie

1. I

Om met het programma aan de slag te gaan, moet u de applicatie naar uw apparaat downloaden door op de links te klikken:

of

ga naar het programma door op de knop “enter” in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken:

1. II

Klik op de knop “Registreren” in het formulier dat verschijnt

1. III

Voer uw telefoonnummer in het dialoogvenster dat verschijnt.

Klik op “REGISTREREN”, dan wordt u doorgestuurd naar de telefoon, de code die uw wachtwoord zal zijn om in te voeren, deze kan worden gewijzigd in het beheerdersdashboard