4975 просмотров На чтение: 1 мин

Bekijk zonder registratie

1. I

Om met het programma aan de slag te gaan, moet u de applicatie naar uw apparaat downloaden door op de links te klikken:

or

ga naar het programma door op de knop ” enter” in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken:

1. II

Druk op de knop ” Voorbeeldinvoer ” in het formulier dat verschijnt

Dit is een demoversie ter beoordeling, maar als u volledig in het programma wilt werken, moet u zich in het programma registreren