2460 просмотров На чтение: 1 мин

Lisää työpajoja

Vuonna Admin paneeli, mene Asetukset – Työpajat, klikkaa Lisää

Kirjoita työpajan nimi

Napsauta Lisää

Kuinka soveltaa uutta työpajaa luotuihin tuotteisiin?

☝ Kuinka vaihtaa työpaja vaadituissa tavaroissa – näet oppitunnista “Kopiointi, poistaminen ja muut toimet tavaroiden kanssa”

Kuinka voin tulostaa liukusäätimiä?

Jaettuaan tavarat työpajoihin, on mahdollista lähettää juoksijoita keittiöön, tätä varten sinun on mentävä pistorasiaan, käynnistettävä ruoanlaitto, lisättävä haluttu työpaja tavaroihin, tekniset kortit ja liitettävä tulostin juoksijoille – voit lukea tarkemmin oppitunnissa “Tulostuksen juoksijoiden asettaminen”